Survivor 2024 - spoiler: Σοκ με τον 3ο υποψήφιο για αποχώρηση

Survivor 2024 - spoiler: Σοκ με τον 3ο υποψήφιο για αποχώρηση

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τη συνέχεια στις αναμετρήσεις της εβδομάδας στο Survivor 2024. Το spoiler της ημέρας δίνει σύμφωνα με τις πληροφορίες του ieidiseis.gr πως η μπλε ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία στις 7/5 κάνοντας το 2-1 στους αγώνες και κρατώντας το προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο της Πέμπτης 9/5. Έτσι ο 3ος υποψήφιος μονομάχος για αποχώρηση θα είναι παίκτης της κόκκινης ομάδας, κρατώντας μέχρι τώρα την επιθυμία της Σταυρούλας Χρυσαειδή να μην αναμετρηθεί με συμπαίκτες της.

Η κόκκινη ομάδα έχασε με 10-5 τη 2η ασυλία και οι παίκτες της έριξαν στον τάκο την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ψηφίζοντας αγωνιστικά όπως δήλωσαν. Τη βρώμικη δουλειά στο συμβούλιο ανέλαβε ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος τόνισε πως όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά της μετά από τον τραυματισμό της, αλλά δεν έχει πλησιάσει καν στο επιθυμητό γι'αυτήν επίπεδο.

Η ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας πέρασε όμως στα ψιλά γράμματα του χθεσινού συμβουλίου του νησιού. Αφού η εμφάνιση της Αναστασίας Τσέρου και ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της κράτησαν το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας κι έδειξαν το άλλο πρόσωπο του Survivor 2024. Η άτυχη παίκτρια της μπλε ομάδας έχει ανοιχτή πρόσκληση για το Survivor 2025, φτάνει να το θελήσει να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά από αυτό η Ασημίνα δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για την υποψηφιότητά της για αποχώρηση για δεύτερη συνεχή εβδομάδα. Στο νέο συμβούλιο άλλος ένας συμπαίκτης της θα βρεθεί στη θέση του 3ου υποψηφίου. Δεν θα είναι το αναμενόμενο πρόσωπο, αφού είναι ακόμη χρήσιμο για κατανάλωση από την ομάδα. Από τα πλάνα του τρέιλερ φαίνεται πως ο τελικός στόχος του αγώνα δυσκολεύει ακόμα και τον Γκιουλέκα που είναι το πιο δυνατό χαρτί των κόκκινων μετά τη Δαλάκα.

Το σίγουρο είναι πάντως πως οι μονομαχίες της Πέμπτης 9/5 θα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να παίρνει την οριστική απόφαση της παραμονής της, στέλνοντας έναν μεγάλο αντίπαλο πίσω στην Ελλάδα.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα