Λεβαδειακός - Καλλονή 1 - 0

Η Καλλονή είχε τις ευκαιρίες αλλά ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό (1-0) χάρις σε ένα ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Ατζαγκούν και μετέτρεψε σε γκολ ο Μάντζιος και έβαλε... πλώρη για τη Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο, μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Καλλονή. Οι Μυτιληνιοί έδειξαν με την εμφάνισή τους αυτή, ότι αν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος έπαιζαν κατ’ αυτό τον τρόπο θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να σώσουν την κατηγορία.

Η Καλλονή απείλησε δύο φορές στο πρώτο τέταρτο με δύο φάσεις «καρμπόν». Ο Μανούσος έγινε κάτοχος της μπάλας πλάγια και αριστερά, έκλεισε προς τα μέσα, έκανε τις προσποιήσεις στον Γιάχιτς αλλά το σουτ που έκανε πέρασε και τις δύο φορές, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βερέμκο (6’, 14’). Ένα λεπτό μετά, ο Μανούσος που ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης στο ματς, γύρισε τη μπάλα από αριστερά, ο Γιάχιτς έκανε λάθος υπολογισμό αλλά ο Γεωργίου με κεφαλιά εξ επαφής, δεν κατάφερε να νικήσει τον Βερέμκο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Λεβαδειακός είχε την πρώτη του ευκαιρία στο ματς. Ο Καψάσκης έκανε την ατομική προσπάθεια, επιχείρησε και το ψηλοκρεμαστό σουτ από τα όρια της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί «γάμα» του Δαύκου. Στο 67’, πάντως, η Καλλονή «ισοφάρισε» στις μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά το δυνατό σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή, έδιωξε δύσκολα ο Βερέμκο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το μομέντουμ στο ματς και έψαχναν το γκολ, ωστόσο αυτοί που πήραν το προβάδισμα ήταν οι γηπεδούχοι με ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Ο Ατζαγκούν τσίμπησε τη μπάλα μπροστά από τον Αναστασιάδη, ο οποίος μάζεψε το πόδι του. Παρόλα αυτά, ο Νιγηριανός χαφ έπεσε μόνος του, κάνοντας μια μεγαλοπρεπή βουτιά και ο διαιτητής Σελίμος «τσίμπησε» και υπέδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μάντζιος ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Δαύκο, δίνοντας το προβάδισμα στον Λεβαδειακό (1-0).

Το παιχνίδι κρίθηκε από το εύστοχο πέναλτι του Βαγγέλη Μάντζιου στο 72ο λεπτό. Από την Καλλονή εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους για την απόφαση του Σελίμου.

Φινάλε στο παιχνίδι. Νίκη για τον Λεβαδειακό μετά από εννέα ματς.

72 'Γκολ ο Λεβαδειακός με την εκτέλεση πέναλτι του Μάντζιου. Ο Δαύκος πέφτει σωστά, αλλά ο αρχισκόρερ των Βοιωτών έχει στείλει την μπάλα στη γωνία.

Ημίχρονο στο ματς. Χωρίς σκορ μετά το πρώτο μισό.

40' Με υπόδειξη του β' βοηθού ακυρώνεται γκολ της Καλλονής. Ο Μάρκοβιτς ήταν όντως εκτεθειμένος προτού σκοράρει με υπέροχη κεφαλιά.

Η Καλλονή είναι πολύ πιο επικίνδυνη, της λείπει όμως η τύχη - ευστοχία.

Ο Ατζαγκούν δεν φαίνεται πως έχει κερδίσει την εκτίμηση των οπαδών του Λεβαδειακού, αφού σε μια κακή μεταβίβαση προς τον Μάντζιο ακούστηκαν ουκ ολίγες διαμαρτυρίες.

Ο ρυθμός έχει πέσει και λείπουν οι τελικές.

Ενημερωθείτε ζωντανά, λεπτό προς λεπτό, για την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ του Λεβαδειακού και της Καλλονής, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Βερέμκο, Μουλόπουλος, Γιάχιτς, Μεντί, Μαχαίρας, Μαχαμάτ, Τσουρίκοφ, Ατζαγκούν, Καψάσκης, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος

Καλλονή: Δαύκος, Τσαμπούρης, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μίκιτς, Καλτσάς, Μπλάζιτς, Γεωργίου, Φαβάλι, Μανούσος, Μάρκοβιτς

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα