Συγκλονιστικό! Έμβρυο που πεθαίνει κρατά το χεράκι της δίδυμης αδερφής του

Δεν ήταν στα σχέδια του Ian και της Brittani Mclntire να κάνουν άλλα παιδιά. Είχε όμως μείνει έγκυος σε δίδυμα. "Πήγαμε στον γιατρό για υπερηχογράφημα των 6 εβδομάδων και μας είπαν ότι υπάρχουν δύο καρδιακοί παλμοί". Το αρχικό σοκ γρήγορα έδωσε τη θέση του στον ενθουσιασμό που όμως δεν κράτησε πολύ.

Το ένα έμβρυο είχε τρύπα στην καρδιά και ανωμαλίες στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσεται όπως θα έπρεπε. "Ζύγισε μόλις 255 γραμμάρια και η αδερφή του πάνω από 900 γραμμάρια. Η μοναδική του ευκαιρία επιβίωσης θα ήταν να κάνει εγχείρηση καρδιάς αλλά δεν μπορούσαν λόγω των ανωμαλιών του εγκεφάλου του", δήλωσε η Brittani.

Σε κάθε επόμενο ραντεβού τα νέα ήταν χειρότερα. Στο ραντεβού της την Τρίτη οι γιατροί παρατήρησαν κάτι συγκλονιστικό στο υπερηχογράφημα. "Δεν βλέπαμε πολλά, αλλά η γιατρός μας είπε πως κρατούσαν τα χεράκια τους".

Στο υπερηχογράφημα φαίνεται το μικροσκοπικό χεράκι του Mason να είναι τυλιγμένο γύρω από το δάχτυλο της μεγαλύτερης δίδυμης αδερφής του Madilyn. "Τα περισσότερα δίδυμα όταν προσπαθεί να πάρει φωτογραφίες κλωτσάνε το ένα το άλλο. Μας είπε ότι το κοριτσάκι μας ήταν πολύ προστατευτικό με τον αδερφό της".

Επειδή ο Mason μπορεί ποτέ να μη γνωρίσει τη δίδυμη αδερφούλα του ή την οικογένεια, είναι πολύ ξεχωριστή στιγμή δεσίματος ανάμεσα στα δίδυμα πριν τα χωρίσει ο θάνατος. "Ξέρουμε ότι έχουμε ένα κομμάτι τους που θα υπάρχει για πάντα. Είναι πολύ ξεχωριστό" δήλωσε ο Ian.

"Είναι πολύ όμορφο. Είναι η μοναδική που μπορεί πραγματικά να είναι δίπλα του και του κρατά το χεράκι. Είναι πολύ παρήγορο να ξέρω ότι δεν θα πεθάνει μόνος", δήλωσε η συγκλονισμενη μητέρα.

Πηγή: News.com.au

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα