Κύπρος: Αδιανόητα τα όσα καταγγέλει 17χρονη μαθήτρια

Αδιανόητα τα όσα καταγγέλει η 17χρονη μαθήτρια η οποία υπό την απειλή του δημόσιου ρεζιλέματος στο σχολείο της εξαναγκάστηκε σε ομαδικό στοματικό όργιο από δύο δίδυμα αδέλφια και ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο παρουσιάστηκε αργότερα στην σκηνή, ενώ όλα τα κατέγραφαν σε κάμερα!

Το "έγκλημα" προμελετημένο, καθώς ο ένας εκ των διδύμων 18χρονων είχε μαζί της επικοινωνία μέσω facebook, παρασύροντάς την εν τέλει σε ρομαντικό ραντεβουδάκι, το οποίο εξελίχθηκε σε άγρια σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης μαθήτριας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η ίδια και αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», όταν συναντήθηκε με τον ένα 18χρονο του έκανε στοματικό έρωτα... ωστόσο, αυτός εν συνεχεία την εξανάγκασε, υπό την απειλή ότι θα την ρεζίλευε στο σχολείο της, να πράξει το ίδιο και στον δίδυμο αδελφό του.

Εκείνη φοβούμενη την διαπόμπευση υπαναχώρησε στις ανώμαλες ορέξεις τους και τις απειλές τους, γονατίζοντας και κάνοντας και στον άλλον δίδυμο στοματικό σεξ!

Ωστόσο, σαν να μην έφτανε αυτό τα δυο αδέρφια την έβαλαν να κάνει ακριβώς το ίδιο και σε ένα τρίτο πρόσωπο που έφτασε να τους συναντήσει.

Στην κατάθεσή της, τα τρία αυτά άτομα εξανάγκασαν την 17χρονη στο ομαδικό όργιο με στοματικό σεξ, τραβώντας την και βίντεο.

Παράλληλα, αναφέρει ότι ο ένας εκ των δυο αδερφών μαζί με το τρίτο πρόσωπο της είχαν προσφέρει τσιγάρο το οποίο όπως αντιλήφθηκε εκ των υστέρων δεν επρόκειτο για κανονικό.

Κατόπιν η 17χρονη ένιωσε ζαλάδες χάνοντας τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε ήταν γυμνή και είχε αντιληφθεί ότι την είχαν εκμεταλλευτεί σεξουαλικά.

Οι δυο νεαροί έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, σεξουαλική προαγωγή, διαφθορά γυναίκας με απειλές, άσεμνη επίθεση, επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και παράνομη κατοχή επεξεργασμένης ουσίας.

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα