Στο τζιπ ψάχνουν απαντήσεις για το δυστύχημα με τον Παντελίδη

Σε ένα γκαράζ στη Βουλιαγμένη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το μοιραίο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη.

Η αστυνομία μετέφερε στο συγκεκριμένο σημείο το τζιπ καθώς το όχημα αναμένεται να εξεταστεί από εμπειρογνώμονες της Τροχαίας, προκείμενου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής και αν τραυματιστούν δύο κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του.

Όλα αυτά ενώ έγινε γνωστό πως η οικογένεια του θύματος κατέθεσε αίτηση στον εισαγγελέα για δικό της πραγματογνώμονα, καθώς θεωρεί είτε ότι υπήρξε δολιοφθορά στο αυτοκίνητο, είτε ότι κάποιος έριξε κάτι στο ποτό του και γι” αυτόν τον λόγο ζητάει να οριστεί ειδικός που θα εξετάσει τα δεδομένα.

Επί του παρόντος πάντως, η έρευνα διεξάγεται από την Τροχαία, όπως έχει οριστεί αυτεπάγγελτα, η οποία είναι η μόνη αρμόδια σε αυτό το στάδιο να ορίσει πραγματογνώμονα. Οι εισαγγελικές αρχές επί του παρόντος δεν μπορούν να παρέμβουν με τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης καθώς δεν έχουν παραλάβει δικογραφία, ούτε έχουν ασκήσει ποινικές διώξεις.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, οι μπάρες στις οποίες έπεσε πάνω το τζιπ ήταν σε πολύ κακή κατάσταση με αποτέλεσμα από την πρόσκρουση «να μεταμορφωθούν σε βέλη», όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν.


ΤΖΙΠ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα