Συνελήφθη 41χρονος που αποκάλεσε «σκουπίδι» τη Διευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης στο TikTok

27-09-24 | Κοινωνία

Ένας 41χρονος που αποκάλεσε «σκουπίδι» τη Διευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης σε βίντεό του στο TikTok συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (26/9), σύμφωνα με thestival.gr με την κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος καταφέρεται με απρεπείς εκφράσεις εναντίον προσώπων, αστυνομικών που υπηρετούν τόσο στην Τροχαία όσο και σε άλλες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, αλλά και κατά της ελληνικής πολιτείας.

«Στο βίντεο ο 41χρονος αναφέρονταν με απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά της Διευθύντριας Τροχαίας Θεσσαλονίκης και προέτρεπε τον κόσμο να συγκεντρωθεί για διαμαρτυρία έξω από το σπίτι της», σημειώνει η ΕΛΑΣ.

Στο βίντεο ο συλληφθείς αποκαλούσε «σκουπίδι» την ανώτατη αξιωματικό της Τροχαίας.

«Το σκουπίδι που δίνει εντολές»
«Να μαζευτούμε έξω από το σπίτι της και έξω από το σκουπίδι που δίνει εντολές να μας αφανίσει σαν πόλη και σαν χώρα και να τους δώσουμε ένα γερό μάθημα μπας και καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός δεν θα κοιμάται μια ζωή αλλά θα σηκώσει κεφάλι και θα κόψει κεφάλια που τον φέρνουν σε αυτή τη θέση», φέρεται να λέει ο 41χρονος στο εν επίμαχο βίντεο.

reader.