Μαρινέλλα: Κλινικά σταθερή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Μαρινέλλα: Κλινικά σταθερή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Κλινικά σταθερή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται η Μαρινέλλα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Υγεία», σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Χθες το βράδυ (25/09) το πανελλήνιο συγκλονίστηκε, από την επί σκηνής κατάρρευση της Μαρινέλλας, στην πολυαναμενόμενη συναυλία της στο Ηρώδειο. Η «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού νοσηλεύεται με εγκεφαλικό επεισόδιο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία».

 Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί: Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Η κατάρρευση πάνω στην σκηνή
Tην ώρα που ερμήνευε το τρίτο τραγούδι, το «Τα λόγια είναι περιττά», όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, άρχισε να τρέμει, να τρεκλίζει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κατέρρευσε.

 Το κοινό πάγωσε βλέποντάς την πεσμένη στη σκηνή ενώ κοντά της έσπευσαν συνεργάτες και ο προσωπικός γιατρός της για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Υγεία» και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αναμένουν με αγωνία τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας της, ευχόμενοι για το καλύτερο δυνατό καθώς τα δύο πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Υγεία με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα