«Γιατί ενημέρωσες τον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;» – Ο διευθυντής σχολείου μιλά για την άγρια επίθεση από μαθητή στο Ηράκλειο

«Γιατί ενημέρωσες τον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;» – Ο διευθυντής σχολείου μιλά για την άγρια επίθεση από μαθητή στο Ηράκλειο

Στα επείγοντα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου κατέληξε ένας διευθυντής Γυμνασίου αφότου μαθητής του σχολείου τον ξυλοκόπησε γιατί ενημέρωσε τους γονείς του ότι έκανε κατάληψη.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί λίγο μετά τις 08:00 όταν ο διευθυντής είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν στο Γυμνάσιο. Σύμφωνα με όσα είπε το θύμα στο RadioMe, ο ανήλικος φερόμενος δράστης του ξυλοδαρμού περίμενε καρτερικά τον διευθυντή που τον «κάρφωσε» στους γονείς του.

«Ο μαθητής με περίμενε στις 08:00 έξω από το σχολείο. Κατεβαίνοντας εγώ από το αυτοκίνητο, κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου, λέγοντας “γιατί ενημέρωσες τον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;”. Με χτύπησε, με έσπρωξε, μου έριξε γροθιά στο κεφάλι, τη μύτη, με έριξε κάτω», είπε ο διευθυντής.

«Ευτυχώς ήταν και άλλοι μπροστά και τον απέτρεψαν από τα χειρότερα», πρόσθεσε ο διευθυντής του Γυμνασίου. Στο ερώτημα αν θα υποβάλει μήνυση στον μαθητή απάντησε: «Θα δούμε».

 
Σημειώνεται πως αμέσως μετά την επίθεση και σύμφωνα πάντα με τον διευθυντή του σχολείου, ο δράστης που είναι μαθητής Β’ Γυμνασίου το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον ανήλικο μαθητή, ενώ ο πατέρας του συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ο ανήλικος δεν απαντά ούτε στις τηλεφωνικές κλήσεις, παρότι το κινητό του δείχνει ενεργό.

Σύμφωνα με το neakriti.gr o 14χρονος φοιτούσε μόλις λίγες ημέρες στο συγκεκριμένο σχολείο, αφού είχε πάρει μεταγραφή από άλλο σχολείο, επίσης εντός των ορίων του Ηρακλείου Κρήτης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα