Ανατριχίλα προκαλεί η ομιλία του Μπακασέτα στα αποδυτήρια – «Ο Τζορτζ υπήρξε πάντα πρότυπο για την ομάδα μας»

Ανατριχίλα προκαλεί η ομιλία του Μπακασέτα στα αποδυτήρια – «Ο Τζορτζ υπήρξε πάντα πρότυπο για την ομάδα μας»

Με έντονο πάθος, ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας μίλησε στα αποδυτήρια της Εθνικής μας πριν από την ιστορική βραδιά στο Γουέμπλεϊ, προτρέποντας τους συμπαίκτες του να αγωνιστούν προς τιμήν του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η Εθνική μας ομάδα έγραψε ιστορία με την εντυπωσιακή νίκη (1-2) στο Γουέμπλεϊ, αφιερώνοντας αυτή τη σπουδαία επιτυχία στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια ξαφνικά την Τετάρτη.

Λίγο πριν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, ο Τάσος Μπακασέτας προέτρεψε τους διεθνείς να δείξουν αφοσίωση και θάρρος, υπογραμμίζοντας τον Τζορτζ ως «παράδειγμα» προς μίμηση.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ποια ομάδα είμαστε και τι έχουμε πετύχει για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό. Κατανοούμε τη σημασία αυτού του αγώνα. Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ποιος ήταν ο Τζορτζ και τι παιδί ήταν», δήλωσε αρχικά ο Μπακασέτας και συνέχισε: «Ο Τζορτζ υπήρξε πάντα πρότυπο για την ομάδα μας, καθώς πολλές φορές έδινε τα πάντα. Τοποθετούσε την ομάδα πάνω από όλα και θυσίαζε ακόμα και την υγεία του. Σήμερα, μέσα στο παιχνίδι, θα είναι το παράδειγμά μας. Ας θυσιάσουμε όλοι τον εαυτό μας για να τον τιμήσουμε όπως του αρμόζει. Είμαστε όλοι έτοιμοι. Πάμε!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα