Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (25/09/24)

Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (25/09/24)

Στην έδρα της Γαλατασαράι είναι η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ για το Europa League και το Betmarket δημιουργεί ένα BetBuilder από την αγορά των γκολ στα προγνωστικά (25/09/24) του.

Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ

Ανάλυση Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα στο Πρωτάθλημα Τουρκίας, εκεί όπου μετρά 6/6 νίκες κι έχει σκοράρει συνολικά 20 τέρματα. Βέβαια, πρέπει να επισημάνουμε πως μόνο σε μία κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Επιπλέον, βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογία, καθώς κέρδισε τη Φενέρ (1-3) το Σάββατο (21/09) κι έχτισε μια διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Στην Ευρώπη βέβαια το ξεκίνημα της δεν ήταν καλό, καθώς στα προκριματικά του Champions League αποκλείστηκε με δύο ήττες από τη Γιούνγκ Μπόιζ (3-2/0-1).

Στην κορυφή της επίθεσης είναι διαθέσιμος τόσο ο Οσίμεν, όσο και ο Ικάρντι, γεγονός που αυξάνει κατά πολύ τη δυναμική της.

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ισορροπημένη ομάδα της Stoiximan Superleague και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει δώσει πέντε αναμετρήσεις (4-1-0) και σε τέσσερις από αυτές κατάφερε να σκοράρει από τουλάχιστον δύο τέρματα. Το ίδιο στατιστικό επιβεβαιώθηκε και σε πέντε από τις έξι ευρωπαϊκές του  μάχες στα προκριματικά.

Περιμένουμε από τον Λουτσέσκου να προετοιμάσει καλά την ομάδα του, ειδικά ψυχολογικά και εφόσον ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βρει χώρους δράσης, δύσκολα δεν θα σκοράρει.

Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (25/09/24)

Στα προγνωστικά ποδοσφαίρου (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου της ημέρας) θα δημιουργήσουμε ένα BetBuilder. Η βασική μας επιλογή είναι το Goal/Goal, καθώς η Γαλατά μπορεί να υπερτερεί ποιοτικά και να... τρομάζει επιθετικά, όμως τα αμυντικά της κενά είναι αρκετά. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που παίζει έξυπνα και θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί τους χώρους, όμως κόντρα σε δυνατές επιθέσεις τα βρίσκει σκούρα.

Επομένως, θα ποντάρουμε στο «Goal/Goal & Γαλατασαράι Over 1.5» σε απόδοση 2.30 από τη Winmasters.

Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ: Betmarket επιλογές

25/09, 22:00    Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ    Goal/Goal & Γαλατασαράι Over 1.5 @2.30

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα