Τα καλύτερα σημεία του Champions League (22/10/24)

Τα καλύτερα σημεία του Champions League (22/10/24)

Τα καλύτερα σημεία του Champions League από όλες τις στοιχηματικές κατηγορίες έχουν εντοπίσει για σήμερα (22/10/24) οι tipsters του BetMarket σε ελκυστικές αποδόσεις.

Επιστροφή στην δράση στο Champions League, με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να ανάβει ξανά τις μηχανές της με σκοπό να προσφέρει θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες.

Έχουμε εντοπίσει για σήμερα (22/10/24) τα καλύτερα σημεία του Champions League και παρακάτω έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά ημέρας (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα).

Τα καλύτερα σημεία του Champions League (22/10/24)

Το φαβορί του Champions League

Ευκαιρία μοναδική έχει σήμερα η Χιρόνα να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο Champions League κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι Καταλανοί δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν, ενώ οι 2 ήττες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τους ρίχνουν από νωρίς στα δύσκολα. Ο σημερινός αντίπαλος δεν είναι σε καμία περίπτωση ισχυρός και έμπειρος όπως οι προηγούμενοι, οπότε ακόμα και με απουσίες μπορούν να κερδίσουν.

Χιρόνα – Σλόβαν Μπρατισλάβας: 1 (1.21) / Winmasters / Τρίτη 22:00

Το αουτσάιντερ του Champions League

Δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό μέχρι στιγμής η Μίλαν, στο Champions League. Δεν αποδίδει και το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος και δείχνει να της λείπει η σταθερότητα. Από την άλλη η Μπριζ έχει ήδη μία εκτός έδρας νίκη στο Champions League και θέλει να πάρει ένα ακόμα τρίποντο. Θα πάει στην Ιταλία για την έκπληξη και η αρκετά μεγάλη απόδοση στο διπλό, η  οποία φτάνει στα 7,30, μας επιτρέπει να επιλέξουμε ένα σημείο με αξία. Δεν θα έπρεπε να πληρώνει πάνω 5,50.

Μίλαν – Μπριζ: 2 (7.30) / Fonbet  / Τρίτη, 19:45

Το Overάκι του Champions League

Η Γιουβέντους έχει κάνει το ιδανικότερο ξεκίνημα στο Champions League. Μετράει δύο νίκες με 3-1 κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν και 3-2 απέναντι στην Λειψία, παρά το γεγονός ότι έπαιξε για μεγάλο μέρος του αγώνα με παίκτη λιγότερο και ενώ έχανε με 2-1. Ξεκάθαρη η αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού με τον Τιάγκο Μότα στον πάγκο, ο οποίος προσπαθεί να κάνει τη Γιουβέντους πιο επιθετική. Ταλανίζεται βέβαια από αστάθεια, αλλά είναι και λογικό καθώς αυτό το εγχείρημα θέλει χρόνο. Αν βρεθεί σε καλή μέρα πετάει φωτιές στην επίθεση αλλά αν δεν της πάει το παιχνίδι δυσκολεύεται να βρει έστω ένα γκολ. Έχει αρκετούς τραυματισμούς να διαχειριστεί ο Ιταλός τεχνικός ενόψει του επερχόμενου αγώνα κόντρα στη Στουτγκάρδη.

Η γερμανική ομάδα δεν έχει κερδίσει σε κάποιο από τα δύο ματς του Champions League. Είχε καλή εικόνα στο Μπερναμπέου αλλά ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Σπάρτα Πράγας εντός έδρας. Προέρχεται από τη συντριβή στην Allianz Arena όπου έχασε με 4-0 από τη Μπάγερν Μονάχου. Δεδομένη η επιθετική φιλοσοφία είναι μία ομάδα που επιδιώκει να παίζει σε γρήγορο ρυθμό και μπορεί να βάλει και να δεχθεί με την ίδια ευκολία γκολ.

Η Γιουβέντους περιμένουμε να μπει επιθετικά για να κάνει το 3/3 και βρεθεί σε πολύ πλεονεκτική θέση όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται επίσης τη νίκη, ενώ τα παιχνίδια τους έχουν γκολ. Το Over 2.5 σε απόδοση 1,75 στη Stoiximan.

Γιουβέντους – Στουτγκάρδη: Over 2.5 (1.75) / Stoiximan / Τρίτη 22:00

Το Value Over του Champions League

Συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στα πρωταθλήματά τους Παρί και Αϊντχόφεν. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια μετρούν μόνο νίκες ως τώρα στην Ολλανδία και επικράτησαν και με άνεση της Αλκμάαρ, σε ένα παιχνίδι που είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα και πέτυχαν από νωρίς 2 τέρματα, με αποτέλεσμα να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Άλλο Eredivisie, όμως και άλλο Champions League. Η Παρί φέτος είναι πολύ πιο ομαδική, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και βρίσκει με συνέπεια δίχτυα. Έχει βέβαια τα… θεματάκια της στην άμυνα, στα οποία μπορούν να πατήσουν οι Ολλανδοί. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το Over 3.5 σε απόδοση 2.10. Σημείο που έφερε στα 4/5 τελευταία εντός η Παρί και στα 3/5 εκτός η PSV. Θα περιμέναμε κάτι λιγότερο σαν απόδοση, όμως από τη στιγμή που το βρήκαμε σε τέτοια τιμή, υπάρχει αξία.

Παρί Σεν Ζερμέν – PSV Αϊντχόφεν: Over 3.5 (2.10) / Novibet / 22:00

Ο σκόρερ του Champions League

Η Μίλαν ηττήθηκε στις πρώτες δύο αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ (3-1 από Λίβερπουλ και 1-0 από Λεβερκούζεν). Περιθώρια για τρίτη γκέλα δεν υπάρχουν εάν δε θέλει να χάσει νωρίς το τρένο. Η Μπριζ είναι σαφώς πιο βατός αντίπαλος από τις δύο προαναφερόμενες, αν και θέλει να διεκδικήσει σήμερα το κάτι παραπάνω, όπως προαναφέραμε. Για να διεκδικήσει η Μίλαν, παρόλα αυτά, θετικό αποτέλεσμα πρέπει να σκοράρει. Αυτό είναι δουλειά του φορ Μοράτα, ο οποίος δήλωσε ότι βρήκε το χαμόγελό του με τη μεταγραφή στον ιταλικό σύλλογο. Έχει την ευκαιρία απόψε να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο.

Μίλαν – Κλαμπ Μπριζ: Να σκοράρει ο Μοράτα (2,50) / Bet365 / Τρίτη 19.45

Το Goal/Goal του Champions League

Μονάκο και Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην τρίτη αγωνιστική του League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι το γεγονός πως με την ίδια συχνότητα που σκοράρουν, δέχονται τέρματα. Ενδεικτικά, η γηπεδούχος μετρά 6/7 Goal/Goal, ενώ η φιλοξενούμενη 3 στις 4 πιο πρόσφατες εμφανίσεις της. Δεν πιστεύουμε ότι θα αλλάξουν πολλά απόψε και από την στιγμή που το Goal/Goal το βρίσκουμε στο αξιόλογο 1,85 από την Fonbet, θα αποτελέσει επιλογή μας.

Μονακό – Ερυθρός Αστέρας: Goal/Goal (1,85) / Fonbet / Τρίτη, 19:45

Τα καλύτερα σημεία του Champions League (22/10/24) – BetMarket Επιλογές

  • Χιρόνα – Σλόβαν Μπρατισλάβας: 1 (1.21) / Τρίτη 22:00
  • Μίλαν – Μπριζ: 2 (7.30) / Τρίτη, 19:45
  • Γιουβέντους – Στουτγκάρδη: Over 2.5 (1.75) / Τρίτη 22:00
  • Παρί Σεν Ζερμέν – PSV Αϊντχόφεν: Over 3.5 (2.10) / 22:00
  • Μίλαν – Κλαμπ Μπριζ: Να σκοράρει ο Μοράτα (2,50) / Τρίτη 19.45
  • Μονακό – Ερυθρός Αστέρας: Goal/Goal (1,85) / Τρίτη, 19:45

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα