Η Γη της Ελιάς: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Η Γη της Ελιάς: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο φινάλε του 3ου κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς ο Ισίδωρος μετά από σφαίρα που δέχεται μεταφέρεται στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Όπως έχουμε δει η Αμαλία είναι ένας άνθρωπος που χρησιμοποιεί τόσο θεμιτά όσο και αθέμιτα μέσα για να κερδίσει αυτό που θέλει. Έτσι ως κυρία Βρεττάκου πιστεύει ότι δεν μπορεί κανένας να της αρνηθεί τα κεκτημένα, για αυτό δεν σκοπεύει να δεχτεί την απόφαση του Ισίδωρου να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο και να μην της δώσει χρήματα.

Μην μπορώντας να δεχτεί την κίνηση του Ισίδωρου να την βγάλει από τη ζωή του και να την πετάξει έξω από το Δημαρχείο, η μόνη της σκέψη είναι η εκδίκηση και ως κατάλληλη στιγμή για να κάνει κάτι βρίσκει ότι είναι το γαμήλιο γλέντι της Αθηνάς και του Τζον.

Το γλέντι έχει αρχίσει και όλοι διασκεδάζουν πίνοντας και χορεύοντας. Τότε σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, εκείνη θα τους αιφνιδιάσει έχοντας καταστρώσει πολύ καλά το αδίστακτο σχέδιο της.

Έχοντας μαζί της ένα όπλο, βρίσκει την κατάλληλη στιγμή και πυροβολεί τον Ισίδωρο, ενώ όλοι παγώνουν. Ο Ισίδωρος όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» μετά από λίγο μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον σώσουν….

Πηγή: youfly.com

Ριζικές αλλαγές θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς μιας και θα σημειωθεί άφιξη και μία αποχώρηση από τη Μάνη.

Συγκεκριμένα, η Ιουλία γυρίζει πίσω στην Αρεόπολη μαζί με το νεογέννητο γιο τους ενώ η Αρετή αποφασίζει να αλλάξει ζωή και έτσι εγκαταλείπει το μέρος που μεγάλωσε.

Μάλιστα η Αρετή, η οποία έχει μείνει μόνη χωρίς τα παιδιά της νιώθει ότι αυτή η μετακόμιση είναι για την ίδια μία δεύτερη ευκαιρία ζωής κι έτσι επικεντρώνεται στην καριέρα της ως παρουσιάστρια ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρώην της.

Η αποχώρηση λοιπόν της Αρετής από την Μάνη θα φέρει μεγάλη χαρά στην Ιουλία και στον Στάθη μιας και πλέον είναι ελεύθεροι να ζήσουν τον έρωτα τους, όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Εντωμεταξύ μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει όλους αλλά κυρίως τον Ισίδωρο και τον Μάνο, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, καθώς η Αντιγόνη στη «Γη της Ελιάς» επιστρέφει από το Λονδίνο για τον γάμο χωρίς να έχει ενημερώσει από πριν κανέναν. Βέβαια ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη για όλους είναι ότι την βλέπουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Χωρίς να φοβάται τίποτα και κανέναν βγάζει ξαφνικά ένα όπλο και πυροβολεί τον Ισίδωρο όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων. Η Αντιγόνη που δεν είχε τύχει να γνωρίσει μέχρι στιγμής την Αμαλία μένει άναυδη με τον πυροβολισμό και έντρομη τρέχει με τους υπόλοιπους κοντά στον πατέρα της που έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα