Ο Τιμωρός έκανε πρεμιέρα και ένας ηθοποιός ξεχώρισε

Ο Τιμωρός έκανε πρεμιέρα και ένας ηθοποιός ξεχώρισε

Ο ALPHΑ έριξε το βράδυ της Δευτέρας (23/9) το δυνατό του χαρτί στη μάχη της μυθοπλασίας και η νέα δραματική σειρά Ο Τιμωρός έκανε πρεμιέρα.

Μετά από τον Σασμό ο Δημήτρης Λάλος επέστρεψε στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά υποδυόμενος τον ρόλο του Μάρκου, ο οποίος ζητά εκδίκηση για την παγίδα που του έστησαν στο παρελθόν.

Ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστεύονταν, του στέρησαν τα πάντα, ρίχνοντάς τον σε μια θανάσιμη παγίδα. Αγάπη, φιλία, έρωτας, προδοσία, φυλακή, χρήματα, εξουσία, εκδίκηση: διαφορετικά συναισθήματα και καταστάσεις, συστατικά ωστόσο μιας ζωής, που κόπηκε αίφνης ύπουλα στα δύο από το ανελέητο χέρι της προδοσίας, για να “ξαναγεννηθεί” μετά από δυο δεκαετίες με άλλο πρόσωπο και ταυτότητα αλλά την ίδια βασανισμένη ψυχή.

Ένα όμως ήταν το πρόσωπο που καθήλωσε τους τηλεθεατές και τους χρήστες του διαδικτύου και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Αλέξανδρο Σταύρου, η επανεμφάνιση του οποίου στη μυθοπλασία, έστω για ένα guest, ήταν αυτή που τους θύμισε πόσο λείπει ο ίδιος από την τηλεόραση.

Ο ρόλος του Αλέξανδρου Σταύρου
Ο Αλέξανδρος Σταύρου υποδύεται τον Χριστόφορο Μωραΐτη, πατέρα του Μάρκου και άτεγκτο εισαγγελέα που δολοφονείται από τον Λεωνίδα και τον Αντώνη.

Πράος, λογικός και άνθρωπος με αρχές, είναι ο πατέρας του Μάρκου, τον οποίο μεγάλωσε με την βοήθεια της Αγγελικής, αφού έχασε τη γυναίκα του όταν ο Μάρκος ήταν ακόμα τριών ετών. Είναι άτεγκτος εισαγγελέας και έχει εμφυσήσει στον γιο του την έννοια του δικαίου, εμπνέοντάς τον να σπουδάσει Νομικά. Η άδικη δολοφονία του όμως, καθώς και η παγίδευση του Μάρκου στη φυλακή για 18 χρόνια, θα πείσει τον Μάρκο να τιμωρήσει ο ίδιος τους ενόχους.

“Ο Τιμωρός”: Τα σχόλια των χρηστών του X για τον Αλέξανδρο Σταύρου

 

 

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα