Η Παραλία: Όλες οι υποψίες για τον φόνο πέφτουν πάνω στην Ειρήνη

Η Παραλία: Όλες οι υποψίες για τον φόνο πέφτουν πάνω στην Ειρήνη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ειρήνη βρίσκεται ξαφνικά κατηγορούμενη για φόνο και όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω της.

Ένα μαχαιρωμένο σώμα ανακαλύπτεται στην πλατεία του χωριού από τη Νόνα στη σειρά της ΕΡΤ1, Η Παραλία και όλα μοιάζουν να καταρρέουν, στα επόμενα επεισόδια. Ο άντρας, που ανήκει το σώμα είναι ένα πρόσωπο που πολλοί ήθελαν νεκρό. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει ξανά αφού ο δολοφονημένος δεν είναι άλλος από τον Παπαγιαννάκη.

Η Ειρήνη, ο παπα-Νικόλας, ο Κώστας και η Νόνα ήταν εκείνοι που γνώριζαν τη συνεργασία του την περίοδο της Κατοχής με τους Γερμανούς, με την Ειρήνη να θέλει να πάρει τον νόμο στο χέρια της προκειμένου να μην ξεφύγει από τις συνέπειες των πράξεών του.

Απαιτούσε να πληρώσει για τα εγκλήματά του, με τους υπόλοιπους της ομάδας να έχουν διχαστεί. Ορισμένοι θεωρούσαν ότι έπρεπε να τον παραδώσουν στην αστυνομία, ενώ άλλοι ότι έπρεπε να αποδώσουν δικαιοσύνη οι ίδιοι.

Εξαιτίας αυτής της στάσης που κρατούσε όσο ήταν εν ζωή, όλες οι υποψίες στα επόμενα επεισόδια πέφτουν πάνω της και οι πιέσεις που θα νιώσει θα είναι πολύ έντονες από τις Αρχές και τον περίγυρό της. Η συνέχεια στις οθόνες μας.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα