Ζαφείρης Μελάς: Το σχόλιο για τη Ματούλα Ζαμάνη: «Δεν μπορεί μια σοβαρή και παχουλούτσικη γυναίκα να κάνει τέτοια, ήταν λάθος»

Ζαφείρης Μελάς: Το σχόλιο για τη Ματούλα Ζαμάνη: «Δεν μπορεί μια σοβαρή και παχουλούτσικη γυναίκα να κάνει τέτοια, ήταν λάθος»

Νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα social media αλλά και στα πρωινάδικα έγινε η Ματούλα Ζαμάνη μετά την απόφαση της να βγάλει και να πετάξει την μπλούζα της στο κοινό σε πρόσφατη συναυλία της στο Θέατρο Βράχων.

Συγκεκριμένα, η Ματούλα Ζαμάνη ενώ ερμήνευε το «Μιλώ για σένα», σταμάτησε και φώναξε προς το κοινό: «Αθήνα, αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι καυ…, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνεννόηση».

Αμέσως μετά έβγαλε τη μαύρη μπλούζα που φορούσε και την πέταξε στο πλήθος που συνέχισε να παραληρεί, ενώ η ίδια αποχώρησε από τη σκηνή.

Ο Ζαφείρης Μελάς μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σχολίασε το viral βίντεο στα social media.

«Είναι μια πολύ μεγάλη τραγουδίστρια αλλά στο βωμό της επιτυχίας υποκρίνονται; Δεν ξέρω. Αυτά τα πράγματα για ποιο λόγο το κάνουν δεν τα καταλαβαίνω.

Δεν μπορεί μια σοβαρή και παχουλούτσικη γυναίκα να κάνει τέτοια. Αλλά στο δρόμο της επιτυχίας τα κάνουμε όλα.

Δεν συμφωνώ, ήταν λάθος. Ήταν σε μια συναυλία και την έβλεπαν χιλιάδες άτομα. Δυστυχώς δε σεβόμαστε τον κόσμο και μας αγαπάει. Να βγω τώρα εγώ 100 κιλά γυμνός στην πίστα; Θα μου πετάξουν ντομάτες, φυσικό είναι όσο καλά κι αν τραγουδάς.

Τώρα αν αυτό η κοπέλα το έκανε για να υποτιμήσει το μανεκέν, ότι και εγώ είμαι ένα μενεκέν χοντρό τι να σου πω…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζαφείρης Μελάς για τη Ματούλα Ζαμάνη.

Πηγή: govastileto.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα