Δημήτρης Κόκοτας: «Παρουσιάζει βελτίωση, κουνάει το πόδι του» αποκάλυψε η σύζυγός του (Video)

Δημήτρης Κόκοτας: «Παρουσιάζει βελτίωση, κουνάει το πόδι του» αποκάλυψε η σύζυγός του (Video)

Σημάδια βελτίωσης σημειώνει η υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, έξι μήνες μετά το έμφραγμα που υπέστη με τον τραγουδιστή να εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΑΦ του «Γ. Γεννηματάς».

Όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Δημήτρης Κόκοτας τις τελευταίες μέρες κουνάει το πόδι του, ενώ γίνονται και φυσιοθεραπείες.

Αναφορικά με τις ανακρίβειες που γράφονται κατά καιρούς σχετικά με την υγεία του, η σύζυγος του τραγουδιστή τόνισε ότι τις αγνοεί.

«Ο Δημήτρης παρουσιάζει βελτίωση και κουνάει το πόδι του. Μάλιστα, εδώ και κάποιες ημέρες γίνονται και φυσιοθεραπείες. Δυστυχώς, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, γράφεται και λέγεται ότι ο Δημήτρης ίσως αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μάτια του, κάτι που δε μπορεί να επιβεβαιωθεί μιας και ακόμα δεν έχει συνέλθει. Ας μείνουμε όλοι σε όσα ισχύουν και ας μη βγάζει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα. Μη σας κάνει εντύπωση ότι έχουμε φτάσει τους έξι μήνες. Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα περιστατικά που χρειάστηκαν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μη λέτε πράγματα που δεν ευσταθούν, Είμαι μαζί με την κόρη μας δίπλα στον Δημήτρη» είπε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια πρόβας για το τηλεοπτικό σόου J2US, όπου συμμετείχε.

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα