Grand Hotel: Ο Ρήγας εκδηλώνει το σατανικό του πρόσωπο στην Αλίκη

Grand Hotel: Ο Ρήγας εκδηλώνει το σατανικό του πρόσωπο στην Αλίκη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ρήγας θα εκδηλώσει το πραγματικό του πρόσωπο στην Αλίκη και θα καταλάβει η κοπέλα, πόσο σατανικός είναι.

Καθηλωτική αναμένεται η συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, Grand Hotel, μιας και η Αλίκη θα περάσει δύσκολα στα χέρια του Ρήγα. Όπως έχουμε δει, η Κυβέλη, η διευθύντρια του πολυτελούς ξενοδοχείου, έχει βάλει σκοπό να παντρέψει την κόρη της με τον Ρήγα, που είναι το δεξί της χέρι στις βρωμοδουλειές της και είναι ο μόνος που εμπιστεύεται.

Παρόλα αυτά, η Αλίκη δεν τον θέλει για σύζυγό της, γιατί δεν είναι ερωτευμένη μαζί της. Αντιθέτως, έχει αρχίσει και τρέφει συναισθήματα για τον Πέτρο, με τον όποιον περνούν πολύ χρόνο μαζί, προκειμένου να βρουν τι έχει συμβεί με την εξαφάνιση της αδερφής του.

Ωστόσο, τόσο ο Ρήγας όσο και η Κυβέλη δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να πραγματοποιηθεί ο γάμος αυτός. Όμως ο πρώτος, θα καταλάβει πως η Αλίκη δεν τον αγαπά και πως υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της και δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Η κοπέλα θα ζήσει εφιαλτικές στιγμές εξαιτίας του μιας και για πρώτη φορά θα της εκδηλώσει το σατανικό και σκοτεινό πρόσωπο του.

Η Αλίκη θα τρέμει για την ζωή της και ο Πέτρος, που θα έχει αντιληφθεί τι τραβάει η αγαπημένη του, θα κάνει ό,τι μπορεί για να την γλιτώσει από τον Ρήγα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Grand Hotel.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα