Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από 13/10/24 ως 18/10/24

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από 13/10/24 ως 18/10/24

Δείτε τις περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 13/9/2024 έως τις 18/10/2024.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 16 στις 13/10/2024
Επεισόδιο 16

Κυριακή

Ο Παρασκευάς λέει στη Βασιλική ότι ο Μιλτιάδης είναι ερωτευμένος μαζί της κι εκείνη αντιδρά. Η Αρετή έχει αρχίσει να οργανώνει διάφορες «εκπλήξεις» που θέλει να κάνει στον γάμο της Ιουλίας και του Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 17 στις 14/10/2024
Επεισόδιο 17

Δευτέρα

Η Αρετή ετοιμάζει ένα άκρως προσβλητικό δώρο γάμου. Η Ισμήνη μαθαίνει ότι η υποτιθέμενη μετακόμιση του Κωνσταντίνου στην Αθήνα ήταν κόλπο.

Ο Αποστόλης κανονίζει να βγει για φαγητό με την Παυλίνα χωρίς να πει το παραμικρό στην Αναστασία.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 18 στις 15/10/2024
Επεισόδιο 18

Τρίτη

Ο Παρασκευάς συζητάει με τον Λυκούργο τους προβληματισμούς του σχετικά με τη Νόρα. Ο Μιλτιάδης αποφυλακίζεται και η Χάιδω με τη Βασιλική οργανώνουν μια μικρή γιορτή προς τιμήν του.

Η Θεοδώρα ενημερώνει την Άννα για τη βραδινή έξοδο του Αποστόλη με την Παυλίνα, ενώ εκείνος επιμένει πως το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό. Η Αρετή ετοιμάζεται να χαλάσει το γάμο του Στάθη και της Ιουλίας.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 19 στις 16/10/2024
Επεισόδιο 19

Τετάρτη

Η Ιουλία δεν κάλεσε την Αφροδίτη στο τραπέζι του γάμου κι αυτή συνειδητοποιεί πως οι υποψίες της για τον Χρήστο και την Αριάδνη είχαν βάση..

Η Αρετή τσακώνεται με την Κούλα που της χάλασε τα σχέδια για τον γάμο του Στάθη με την Ιουλία και τη διώχνει από το σπίτι αλλά και από τη δουλειά. Έτσι, η Κούλα καταφεύγει στο σπίτι του Δημοσθένη. Ο Παρασκευάς εξομολογείται στη Χάιδω πως ο έρωτάς του για την Ειρήνη έχει αρχίσει να σβήνει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 20 στις 17/10/2024
Επεισόδιο 20

Πέμπτη

Η Αναστασία κάνει σκηνή στην Άννα, επειδή της έκρυψε την αλήθεια. Αμέσως μετά, πηγαίνει στο ελαιοτριβείο και ζητάει τα ρέστα από τον Αποστόλη. Ο Μιχάλης και η Αφροδίτη περνούν λίγο χρόνο μαζί στο καφενείο και η χημεία μεταξύ τους είναι απροσδόκητα καλή.

Ο Κουράκος ενημερώνει τον Στάθη ότι κάποιος καραδοκεί έξω από το σπίτι του και του ζητάει το υλικό από τις κάμερες. Η Χάιδω εκλέγεται δήμαρχος, ενώ η Αναστασία διαλύει τον αρραβώνα της με τον Αποστόλη. Η Αφροδίτη εξομολογείται στον Χρήστο ότι της αρέσει κάποιος άλλος.

 
Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 21 στις 18/10/2024
Επεισόδιο 21

Παρασκευή

Η Χάιδω μαθαίνει τις αισχρές συκοφαντίες του Δημοσθένη κι έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί του, ενώ η Ασπασία παίρνει το μέρος της. Οι κόντρες ανάμεσα στη Φιλιώ και τη Νάνσυ συνεχίζονται. Η Ισμήνη ακούει τον Δημοσθένη να μιλάει με χυδαίο και προκλητικό τρόπο στον Κωνσταντίνο και μένει άναυδη.

Ο Στάθης ξεκαθαρίζει στον Χρήστο ότι αν απλώσει ξανά χέρι πάνω στην κόρη του, θα τον σκοτώσει. Ο Αποστόλης βγαίνει ραντεβού με την Παυλίνα, στα κρυφά, κι εκείνη του αποκαλύπτει κάτι που τον αφήνει άφωνο. Η Αρετή ζητάει από την Κούλα να μετακομίσει και πάλι στο σπίτι της, ενώ ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Αριάδνης εμφανίζεται και την τρομοκρατεί.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα