Εντοπίστηκε νεκρός ο Λίαμ Πέιν των One Direction σε ηλικία 31 ετών

Εντοπίστηκε νεκρός ο Λίαμ Πέιν των One Direction σε ηλικία 31 ετών

Πέθανε ο τραγουδιστής Λίαμ Πέιν (Liam Payne), σε ηλικια 31 ετών, μετά την πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες. 

 Ο Λίαμ Πέιν ήταν μέλος του εξαιρετικά δημοφιλούς βρετανικού boy band One Direction, που βρισκόταν στην κορυφή των charts απέκτησε παγκόσμιους θαυμαστές.

Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ο Πέιν έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου Casa Sur, στη συνοικία Παλέρμο, της πρωτεύουσας της Αργεντινής, με αποτέλεσμα να υποστεί «εξαιρετικά σοβαρούς τραυματισμούς». Οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του επί τόπου, ανέφερε η ανακοίνωση.

Δεν έχουν γίνει γνωστοί -προς το παρόν- οι λόγοι για τους οποίους ο Λίαμ Πέιν έπεσε από τόσο μεγάλο ύψος. 

Λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστή η είδηση, συντετριμμένοι θαυμαστές συγκεντρώθηκαν κοντά στο σημείο της τραγωδίας και άναψαν κεριά για τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

 Σύμφωνα με το Associated Press, η αστυνομία έσπευσε στο ξενοδοχείο μετά από κλήση έκτακτης ανάγκης από ένα άτομο που έκανε λόγο για έναν «επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ». Ο Πέιν είχε αναφέρει πως πάλευε με τον αλκοολισμό, δημοσιεύοντας βίντεο τον Ιούλιο του 2023 στο κανάλι του στο YouTube όπου υποστήριξε ότι ήταν νηφάλιος έξι μήνες μετά τη θεραπεία απεξάρτησης. 

Ποιος ήταν ο Λίαμ Πέιν

Ο Λίαμ Πέιν έγινε διάσημος ως μέλος του ποπ συγκροτήματος One Direction, μαζί με τους Χάρι Στάιλς, Ζέιν Μάλικ, Νάιαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον. Το συγκρότημα κέρδισε φήμη αφού τερμάτισε τρίτο στη βρετανική έκδοση του μουσικού διαγωνισμού «X Factor» το 2010. Οι One Direction διαλύθηκαν το 2016 και τα μέλη του συγκροτήματος ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.
Ο Λίαμ Πέιν κυκλοφόρησε αργότερα το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του το 2019 με τίτλο “LP1”. Τον Μάρτιο, ο Λίαμ Πέιν κυκλοφόρησε το LP του “Teardrops”.

Ο Πέιν είχε αποκτήσει μαζί με την Σέριλ Κόουλ των Girls Around έναν 7χρονο γιο.

.efsyn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα