Liam Payne: Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό μήνυμα της Rita Ora για τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή

Liam Payne: Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό μήνυμα της Rita Ora για τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή

Ο θάνατος του Liam Payne, του τραγουδιστή και πρώην μέλους του διάσημου συγκροτήματος One Direction, έχει προκαλέσει σοκ σε όλο τον πλανήτη, καθώς ο τραγουδιστής έπεσε από τον 3ο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

Θαυμαστές, φίλοι και συνεργάτες του 31χρονου τραγουδιστή, λίγες ώρες αφού η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή, έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Rita Ora ήταν ανάμεσά σε αυτούς, η οποία εξέφρασε τη βαθιά θλίψη της για τον τραγικό θάνατο του φίλου και συναδέλφου της, με τον οποίο συνεργάστηκε στο επιτυχημένο τραγούδι «For You», από την ταινία «Fifty Shades Freed».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μια συγκινητική δημοσίευση στο X και στο αποχαιρετηστήριο μήνυμα τόνισε ότι ο Liam Payne ήταν η πιο ευγενική ψυχή που είχε γνωρίσει.

Συγκεκριμένα, η Rita Ora έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Είμαι συντετριμμένη. Είχε την πιο ευγενική ψυχή, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Το να δουλεύω μαζί του ήταν μια απόλαυση, ήταν πραγματικά ευχάριστο να τον έχεις δίπλα σου, τόσο στη σκηνή όσο και εκτός. Αυτά τα τραγικά νέα με καταρρακώνουν. Στέλνω όλη μου την αγάπη και τις προσευχές στην οικογένεια και τους αγαπημένους του. Το τραγούδι μας, “For You”, αποκτά πλέον μια νέα σημασία για μένα. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα