Η σκοτεινή προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα για το 2025

Η σκοτεινή προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα για το 2025

Η Βουλγάρα μέντιουμ που αποκαλείται και «Νοστράδαμος και Βαλκανίων» είναι γνωστή για την ικανότητά της να προβλέπει το μέλλον και τα τελευταία χρόνια, κάποιοι υποστηρίζουν ότι είχε προβλέψει σωστά ορισμένα σημαντικά γεγονότα.

Οι οπαδοί της ισχυρίζονται ότι προέβλεψε γεγονότα όπως την 11η Σεπτεμβρίου, τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ακόμη και την εκλογική νίκη του Μπαράκ Ομπάμα.

Παρόλο που η Μπάμπα Βάνγκα πέθανε το 1996, έκανε πολλές προβλέψεις για το μακρινό μέλλον, πριν από τον θάνατό της, και τώρα μπορούμε να δούμε τι πίστευε ότι μας επιφυλάσσει το 2025.

Κατ’ αρχάς, πίστευε ότι θα ξεσπάσει πόλεμος στην Ευρώπη το επόμενο έτος.

Φυσικά, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη πόλεμος, αλλά σύμφωνα με την Μπάμπα Βάνγκα, αυτή η νέα σύγκρουση θα είναι αρκετά μεγάλη ώστε να «καταστρέψει» τον πληθυσμό.

 Το μέντιουμ επίσης θεωρούσε ότι το 2025 θα είναι το έτος που οι εξωγήινοι θα εμφανιστούν τελικά στη Γη.

Μιλώντας για αθλητισμό, η Μπάμπα Βάνγκα είχε φροντίσει να εκφράσει την υποστήριξή της στον Βρετανό Lewis Hamilton.

Το πώς προέκυψε αυτή η πρόβλεψη – με τον Hamilton να είναι περίπου 11 ετών όταν πέθανε η Μπάμπα Βάνγκα και προφανώς όχι τόσο γνωστός οδηγός της F1 – μένει να φανεί, αλλά ο οδηγός της Ferrari θα κερδίσει πιθανότατα τον όγδοο τίτλο του το 2025. Αυτό θα σημαίνει ότι θα ξεπεράσει τον θρυλικό Michael Schumacher.

Και αν δεν σας φτάνουν αυτά, η ανθρώπινη τηλεπάθεια μπορεί σύντομα να είναι εφικτή.

Επομένως, εάν σας αρέσει να κρατάτε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας, αυτό θα ανήκει στο παρελθόν το επόμενο έτος, σύμφωνα με την Μπάμπα Βάνγκα.

Ήταν πάντα υπέρ της ανάγνωσης της σκέψης και πίστευε ότι η τηλεπάθεια θα γίνει πραγματικότητα το 2025.

Η Μπάμπα Βάνγκα είχε επίσης προβλέψει ότι το 2025 θα μπορούσε να είναι η αρχή της ανάπτυξης ανθρώπινων οργάνων σε εργαστήρια.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» εξέφραζε την εκτίμηση της για την προοπτική της ανάπτυξης ανθρώπινων οργανισμών σε εργαστήρια, με το 2025 να είναι το έτος που θα δούμε να αναπτύσσονται όργανα σε ελεγχόμενο περιβάλλον, σύμφωνα με την ίδια.

Σε αντίθεση με τις άλλες προβλέψεις της, που έχουν να κάνουν κυρίως με καταστροφές, αυτό θα ήταν πραγματικά μια σημαντική πρόοδος στην ανθρώπινη επιστήμη και θα επέκτεινε το προσδόκιμο ζωής πολλών ανθρώπων.

Τέλος, μια άλλη θετική πρόβλεψή της είχε να κάνει με την ανακάλυψη μίας νέας μορφής ενέργειας το 2025.

Φυσικά, η Μπάμπα Βάνγκα δεν μας παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες. Φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επόμενο έτος για περισσότερες πληροφορίες…

.enikos.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα