Τα 3 ζώδια που βρίσκουν λύση στα προβλήματά τους μετά το τρίγωνο της Σελήνης στον Δία – «Η νίκη είναι δική σας»

Τα 3 ζώδια που βρίσκουν λύση στα προβλήματά τους μετά το τρίγωνο της Σελήνης στον Δία – «Η νίκη είναι δική σας»

Η αστρολογία της 3ης Οκτωβρίου μας δείχνει ότι αν προσπαθήσουμε αρκετά σκληρά, μπορούμε να έχουμε την αφθονία που επιθυμούμε. Την Πέμπτη, αυτό που χρειάζονται τα τρία ζώδια, είναι να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχουν υπομείνει κατά τη διάρκεια του τριγώνου του Δία της Σελήνης. Τελικά.

Ταύροι, Λέοντες και Παρθένοι, θα ευνοηθούν από αυτήν την καλή ενέργεια του Δία. Οι μπελάδες και τα προβλήματα, θα πρέπει να περιμένουν, ή αλλιώς θα πρέπει να φύγουν. Τρία ζώδια, θα δουν τις προσπάθειές τους να καρποφορούν. Η ελευθερία και η ευτυχία υπερισχύουν των δυσκολιών μας, επιτέλους. Σας ανήκει δικαιωματικά η νίκη αυτή.

 Τέλος τα προβλήματα για 3 ζώδια 
Ταύρος,
Λέων,
Παρθένος

Ταύρος 
Το πιο καταπληκτικό πράγμα είναι έτοιμο να συμβεί στη ζωή σας, Ταύροι, και θα νιώσετε σαν να είχατε τις απαντήσεις μέσα σας, από την αρχή. Αυτό αναφέρεται στο πώς αντιλαμβάνεστε τους αγώνες που σας ταλαιπωρούν πρόσφατα.

 Είναι τόσο σοβαροί όσο νιώθετε ή είναι απλά μια περαστική φάση; Τότε είναι που τα πράγματα αρχίζουν να έχουν νόημα για σας, όπως η Σελήνη στο τρίγωνο του Δία στις 3 Οκτωβρίου, φέρνοντας μαζί τα κομμάτια που θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή δεν έχει μόνο προβλήματα.

Άρα, Ταύροι, μπορεί να υιοθετήσετε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, καθώς η διάβαση του Δία και ο σχηματισμός τριγώνου με τη Σελήνη, είναι εδώ για να σας δείξει τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Γιατί να αγωνίζεστε πλέον όταν μπορείτε, είτε να δεχτείτε και να κινηθείτε προς τα μπρος, είτε να απορρίψετε και να προχωρήσετε;

Όπως και να ‘χει…μπορείτε να το αφήσετε πίσω σας και να ηρεμήσετε.

 
Λέων 
Στη  διάρκεια της Σελήνης σε τρίγωνο με τον Δία, θα νιώσετε ανένδοτοι. Με άλλα λόγια, θα είστε σε θέση να αποστασιοποιηθείτε από τη δυσκολία και την προσπάθεια αυτήν την ημέρα, 3 Οκτωβρίου 2024.

Με το τρίγωνο της Σελήνης στο φεγγάρι, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, Λέοντες, θα δείτε ότι θα αισθάνεστε λιγότερο επιβαρυμένος, και πιο συνειδητοποιημένος στην ιδέα ότι η ζωή δεν έχει μόνο προβλήματα.

Αυτή η μέρα σας φέρνει δύναμη και ελπίδα και σας επιτρέπει να δείτε ότι η ζωή, εκτός από προβλήματα και μπελάδες, έχει και ανακούφιση και χαρά. Αυτός ο αγώνας σας μπορεί να έχει δει την τελευταία ημέρα του, και αν όχι…Θα τα καταφέρετε, Λέοντες, καθώς αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνεις πολύ καλά.

Παρθένος 
Ενώ δεν είστε πρόθυμοι να μαθαίνετε μέσα από τις δυσκολίες,  εξακολουθείτε να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να τα μάθετε. Το μάθημα που θα λάβετε σε αυτήν την ημέρα, 3 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης στο τρίγωνο του Δία, είναι αυτό που σας επηρεάζει θετικά, στέλνοντάς σας το μήνυμα να χαλαρώσετε.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στο τρίγωνο του  Δία, θα δείτε ότι η προσπάθεια και ο αγώνας σας, είχαν το δικό τους νόημα. Αυτό είναι. Έπρεπε να υπομείνεις κάποιες δυσκολίες, και τώρα, έχετε περάσει στην απέναντι όχθη. Δεν έχετε επιβιώσει απλώς, αλλά έχετε νικήσει.

Στις 3 Οκτωβρίου, η ζωή σας γίνεται πιο ανάλαφρη.

.enikos.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα