Ζώδια 2024: Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν «ευλογίες» από το σύμπαν

Ζώδια 2024: Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν «ευλογίες» από το σύμπαν

Τέσσερα ζώδια θα διαπιστώσουν ότι η Σελήνη απέναντι από τον Άρη είναι ακριβώς η σωστή διέλευση και έρχεται την κατάλληλη στιγμή στη ζωή μας. Το χρειαζόμασταν αυτό το τράνταγμα, αυτό το κάλεσμα αφύπνισης, και το σύμπαν μας λέει να κρατήσουμε το μυαλό μας ανοιχτό και να ακούσουμε προσεκτικά αυτά που μας λένε οι καρδιές μας.

Κατά τη διάρκεια της αντίθεσης της Σελήνης στον Άρη, ο Ταύρος, ο Παρθένος, ο Τοξότης και οι Ιχθύες λαμβάνουν την απαραίτητη και επιθυμητή ευλογία.

Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν «ευλογίες» από το σύμπαν
Ταύρος,
Παρθένος,
Τοξότης,
Ιχθύες

Ταύρος 
Χρειαζόσουν αυτήν τη μικρή ώθηση προς τα εμπρός για να ολοκληρώσεις κάτι που θα οδηγούσε σε μια ευλογία από το σύμπαν. Θα δείτε ότι το σύμπαν δουλεύει μαζί σας για να το καταφέρετε. Έχεις τις δυσμενείς δυνάμεις της Σελήνης απέναντι από τον Άρη να προσπαθούν να διεγείρουν τον κόσμο σου, και μάντεψε. Δουλεύει.

Η Σελήνη απέναντι από τον Άρη δεν είναι η αγαπημένη διέλευση όλων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας κάνει καλό. Στην πραγματικότητα, μας πάει πολύ καλά, αλλά δεν μας πάει και τόσο καλά. Έτσι, αυτό που μπορείτε να περιμένετε κατά τη διέλευση της Σελήνης απέναντι από τον Άρη είναι να αντιμετωπίσετε και να συντονιστείτε για να πραγματοποιήσετε την ευλογία σας.

Μερικές φορές, έτσι πρέπει να είναι, Ταύρος. Χρειαζόμαστε αυτήν την άκρη, αυτήν την ωμή, αντιπαθητική εξωτερική δύναμη για να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από την τρομακτική μας στάση. Θα δείτε ότι όχι μόνο μπορείτε να αποδεχτείτε αυτήν την ώθηση, αλλά αυτό θα είναι που σας θέτει σε ένα νέο δρόμο προς την επίτευξη.

Παρθένος
Ενώ θα μπορούσατε να χρονοτριβείτε για μια ζωή, είστε πάντα εξοπλισμένοι με μια δικαιολογία για να πείτε στον εαυτό σας (και στους άλλους) ότι πρέπει να επισπεύδετε.

Τώρα, στις 10 Οκτωβρίου, έχετε τη Σελήνη απέναντι από τον Άρη για να σας ωθήσει προς τη δράση, και ενώ μπορεί να μην σας αρέσει η ιδέα, θα κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο για να λάβετε μια ευλογία από το σύμπαν.

Το σύμπαν προσπαθεί σκληρά να σας κάνει να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τη ζωή σας την Πέμπτη.

Η αναβλητικότητά σου πρέπει να τελειώσει κάπου. Η Σελήνη απέναντι από τον Άρη θα σας πιέσει για αλλαγή. Κατά τρόπο ειρωνικό, θα συμφωνήσετε με την απόφασή του.

Έτσι, το σύμπαν θέλει να κάνετε περισσότερα με τη ζωή σας, λέγοντάς σας πώς δεν μπορείτε να αναβάλλετε τα σημαντικά πράγματα πολύ περισσότερο. Είστε ευλογημένοι με την πρωτοβουλία, Παρθένοι, και πρέπει να ανταποκριθείτε σε αυτήν την ευλογία με δράση και προσπάθεια. Όλα είναι καλά.

Τοξότης 
Εμπιστεύεστε τον εαυτό σας όταν πρόκειται να λάβετε δραστικές αποφάσεις, αλλά έχετε την τάση επίσης να παίρνετε τον δρόμο της άρνησης, έτσι ώστε να αποφύγετε το αναπόφευκτο.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης απέναντι από τον Άρη στις 10 Οκτωβρίου, πρέπει να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι σε κάτι μεγάλο στη ζωή σας.

Το σύμπαν σας ευλογεί με γνώση, Τοξότη, και αυτό που θα ανακαλύψετε είναι ότι, ναι, έχετε μια επιλογή, αλλά ότι πρέπει επίσης να δράσετε σε αυτήν την επιλογή.

Η λεπτομέρεια δεν αποτελεί επιλογή εδώ. Όταν το αποδεχτείτε αυτό, θα νιώσετε ενέργεια και θέληση για αλλαγή και μεταμόρφωση.

Η Πέμπτη σας φέρνει σπουδαία νέα, αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι να ακούσετε τόσο σπουδαία νέα, καθώς η τάση σας να απομακρυνθείτε από ό,τι δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε είναι αρκετά ισχυρή.

Η Σελήνη απέναντι από τον Άρη ανοίγει τις πόρτες και σας προετοιμάζει για τα σπουδαία νέα, οπότε ετοιμαστείτε, γιατί έρχεται. 

Ιχθύες
Με τη Σελήνη απέναντι από τον Άρη ως την υποστηρικτική σας διέλευση, θα δείτε ότι δεν υπάρχει επιλογή. Πρέπει να ενεργήσετε,  αν θέλετε να χαρείτε την ευλογία.

Πρέπει να κάνετε κάτι που πάντα αποφεύγατε από φόβο.

Αυτό που σε περιμένει, και αυτό που φοβάσαι να γίνεις μέλος, είναι η οικογενειακή αγάπη, Ιχθύες. Δεν υπάρχει λόγος να αρνείστε αυτήν την αγάπη πια. Αποδεχτείτε την αγάπη της οικογένειάς σας.

Η οικογένειά σας, σας αγαπάει και θέλει να είστε μέρος της.

Η σελήνη απέναντι από τον Άρη οδηγεί το ζώδιό του Ιχθύ στην οικογένεια και το σπίτι, και από εκείνο το σημείο, έρχεται η  αποδοχή ότι οι άνθρωποι κάνουν την αλλαγή.

Τώρα είστε ευλογημένοι με τις θετικές πληροφορίες και θα απολαύσετε τα αποτελέσματα αν πάτε ακολουθήσετε τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων.

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα