Αρναούτογλου: Ψυχρή κατεβασιά» από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Εμμονική η συμπεριφορά του καιρού

Αρναούτογλου: Ψυχρή κατεβασιά» από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Εμμονική η συμπεριφορά του καιρού

Αν και ο καιρός ψύχρανε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, οι βροχές δεν φαίνεται να κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, ο προγνώστης καιρού επισημαίνει την «εμμονική συμπεριφορά του καιρού» φέτος και λέει ότι η ανομβρία θα παραμείνει, το λιγότερο μέχρι το τέλος του μήνα.

Αναφερόμενος στην πορεία του καιρού τις επόμενες ημέρες, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου ψυχρές αέριες μάζες θα φτάσουν στην Ελλάδα. Αν «η ψυχρή κατεβασιά» φτάσει όντως στα Βαλκάνια, τότε η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά στη χώρα και θα σημειωθούν και βροχές.

Δείτε στο βίντεο μετά το 12ο λεπτό: 

Ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου
Ηλιοφάνεια με ενισχυμένους βοριάδες και φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένεται να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, στην πρόβλεψή του αναφέρει ότι η εικόνα του καιρού για το τριήμερο δεν θα διαφέρει από την υπόλοιπη εβδομάδα για την οποία προβλέπεται να κυλήσει χωρίς βροχές, με την θερμοκρασία στα βόρεια της χώρας να μην ξεπερνά τους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νότια ο υδράργυρος θα δείξει 24-25 βαθμούς Κελσίου.

Από την πλευρά του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τόνισε ότι για την 28η Οκτωβρίου δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο. Δεν θα έχουμε βροχές, ενώ θα επικρατεί ψύχρα το βράδυ και νωρίς το πρωί. Με την υδράργυρο να κυμαίνεται από 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα