Όλγα Κεφαλογιάννη: Αντιδράσεις για την αγορά χαλιών έναντι 17.980 ευρώ από το γραφείο της υπουργού Τουρισμού

Όλγα Κεφαλογιάννη: Αντιδράσεις για την αγορά χαλιών έναντι 17.980 ευρώ από το γραφείο της υπουργού Τουρισμού

Σχεδόν 18.000 ευρώ κόστισε η αγορά περσικών χαλιών από το υπουργείο Τουρισμού, προκαλώντας σάλο.
Σφοδρές είναι η αντιδράσεις μετά την είδηση πως το γραφείο της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη προχώρησε στην αγορά δύο περσικών χαλιών έναντι 17.980 ευρώ, την ώρα που οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με την ακρίβεια.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε και η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος έκανε λόγο για την εικόνα του υπουργείου Τουρισμού, που «εξ’ αντικειμένου επενδύει στην εξωστρέφεια».

«Αντιλαμβανόμαστε ότι το Υπουργείο Τουρισμού εξ αντικειμένου είναι ένα Υπουργείο που επενδύει στην εξωστρέφεια. Δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα για τους προφανείς λόγους. Σίγουρα πρέπει να δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή όταν μιλάμε για χρήματα Ελλήνων φορολογούμενων».

«Από εκεί και πέρα, κρατάμε την μεγάλη εικόνα όπου δείχνει ότι για άλλη μια χρονιά, με συστηματική δουλειά, κατεγράφη ένα ρεκόρ, ένα συνολικό ρεκόρ με πολύ μεγάλο όφελος για την ελληνική οικονομία και κατ’ επέκταση για τους Έλληνες πολίτες στον τουρισμό, και σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα