Σοκαριστικό βίντεο από το φαράγγι της Σαμαριάς: Η στιγμή που η τουρίστρια φώναζε για βοήθεια

Σοκαριστικό βίντεο από το φαράγγι της Σαμαριάς: Η στιγμή που η τουρίστρια φώναζε για βοήθεια

Συγκλονίζει το βίντεο στο οποίο διακρίνεται η τουρίστρια από την Ουκρανία τη στιγμή που την έχει καταπλακώσει ο βράχος στο φαράγγι της Σαμαριάς, ένα χτύπημα που τελικά της στοίχισε τη ζωή.

Περιπατητές που βρίσκονταν στον Δρυμό βιντεοσκόπησαν το σκηνικό με την ξαφνική αλλαγή του καιρού και την έντονη βροχόπτωση, ενώ οι κραυγές της πονεμένης γυναίκας, που καλούσε σε βοήθεια, ακούγονταν παρά τον δυνατό θόρυβο από τη βροχή και τα ορμητικά νερά.

 
«Ήταν αναίσθητη και της έκαναν ΚΑΡΠΑ»
Τουρίστες που ήταν στο φαράγγι της Σαμαριάς ανέφεραν πως είδαν κόσμο να φροντίζει το τραύμα της γυναίκας, δένοντάς το με ρούχα. «Πέρασα από τη γυναίκα που ήταν αναίσθητη και την φρόντιζαν μέχρι να έρθουν οι διασώστες. Είδα ότι το πόδι της ήταν γεμάτο αίμα και της είχαν δέσει το τραύμα με κάτι ρούχα».

Διασώστης που συμμετείχε στις έρευνες μίλησε στο MEGA. «Πήγαν οι μισοί συνάδελφοι από την κάτω μεριά στην έξοδο του φαραγγιού, για να βοηθήσουν στη διακομιδή του θύματος. Κι εμείς ανεβήκαμε από πάνω και περάσαμε το φαράγγι, για να δούμε μήπως έχει κάποιο άλλο θύμα. Υπήρχε έντονη βροχόπτωση, δηλαδή ήταν δύσκολο και για μας…».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα