Κορυδαλλός: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο ξύλο – Στον... αέρα μεταλλικά τραπέζια

Κορυδαλλός: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο ξύλο – Στον... αέρα μεταλλικά τραπέζια

Καρέκλες και τραπέζια πετούσαν όσοι είχαν εμπλοκή στον καυγά που ξέσπασε σε πανηγύρι σε πλατεία στον Κορυδαλλό, με 3 τραυματισμούς.

Σοβαρό επεισόδιο σε πανηγύρι στον Κορυδαλλό το βράδυ του Σαββάτου (21.09.24) με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αντιδήμαρχοι της πόλης και ένας 16χρονος.

Στον καυγά συμμετείχαν δέκα άτομα όταν υπήρξε αναστάτωση κι άρχισαν να εκσφενδονίζονται καρέκλες και μεταλλικά τραπέζια.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής άγνωστοι αφαίρεσαν από έναν αντιδήμαρχο την αλυσίδα με χρυσό σταυρό που φορούσε στον λαιμό του.

Το ξύλο ξέσπασε για άγνωστη αιτία, μέχρι στιγμής, ενώ σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται η στιγμή που ξεκίνησε η ένταση, με τον κόσμο να χορεύει και στη συνέχεια να «σπάει» τον κύκλο και να τρέχει να γλιτώσει από τα αντικείμενα που... πετούσαν.

Ο 16χρονος δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο.

Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν και στους δύο άλλους τραυματίες, ενώ μετά την ένταση κάποιοι από τους τραυματίες πήγαν στο νοσοκομείο, για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: .ieidiseis.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα