Οι περίεργοι θάνατοι Aaliyah και Tupac και οι θεωρίες για P. Diddy, Beyoncé και Jay-Z (βίντεο)

Οι περίεργοι θάνατοι Aaliyah και Tupac και οι θεωρίες για P. Diddy, Beyoncé και Jay-Z (βίντεο)

O P. Diddy είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, με τον γνωστό παραγωγό να έχει ήδη κατηγορηθεί για διάφορα εγκλήματα – από δολοφονία, σεξουαλικές σχέσεις με ανηλίκους και εμπορία ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, αν και αθωώθηκε από κάποιες από τις κατηγορίες, οι fans σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να κατηγορούν τον P. Diddy σαν τον οργανωτή των δολοφονιών των μεγαλύτερων αστέρων της μουσικής, όπως ο Tupac Shakur, ο Notorious BIG, ο Michael Jackson κ.ά. Δύο άλλα ονόματα που ακούγονται είναι η Beyoncé και ο Jay-Z, ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της μουσικής βιομηχανίας. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι δύο καλλιτέχνες φέρονται να είναι συνεργάτες του P. Diddy και σκοπό είχαν να «ξεφορτωθούν» τους αντιπάλους τους.

@evseila

Plane Crashes, 29th Floor, κ αλλο λιγο conspiracy .

♬ πρωτότυπος ήχος - evseila

Από τον θάνατο του Tupac σε αυτόν του Michael Jackson

Οι Tupac και Biggie ήταν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ραπ μουσικής στις ΗΠΑ, στα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν και οι δύο σκοτώθηκαν ξαφνικά, με κύριο κατηγορούμενο τον P. Diddy, λόγω ανταγωνισμού. Ένας άλλος τέτοιος θάνατος ήταν αυτός της Aaliyah, μίας από της ανερχόμενες σταρ της μουσικής εκείνη την εποχή, η οποία πέθανε στις 25 Αυγούστου 2001, όταν το ιδιωτικό της τζετ συνετρίβη στις Μπαχάμες, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του. Η Aaliyah ήταν μόλις 22 ετών όταν πέθανε.

Η Aaliyah εθεωρείτο μια πολλά υποσχόμενη σταρ πολλές φορές μεγαλύτερη από την Beyonce, γεγονός που δημιούργησε υποψίες ότι η δολοφονία της ήταν σκηνοθετημένη, καθώς κανείς από τους επιβαίνοντες στο αεροπλάνο της δεν κατάφερε να επιβιώσει. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι fans στο διαδίκτυο, πάνω από 20 άτομα κλήθηκαν να υπογράψουν συμβόλαιο εμπιστευτικότητας.

Ακόμα, η Lisa Lopes, γνωστή ως «Left Eye», ήταν μια άλλη Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή στις 25 Απριλίου 2002, ύστερ από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Μόλις 30 ετών τότε, το πρώην μέλος του γνωστού συγκροτήματος «TLC» είχε μεταβεί στην Ονδούρα για αποτοξίνωση, καθώς έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του οχήματός της και βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να χάσει επί τόπου τη ζωή της.

Επίσης, άλλη μια μεγάλη απώλεια της παγκόσμιας μουσικής, ήταν αυτή του Michael Jackson. Ο «βασιλιάς της ποπ μουσικής» ήταν ιδιοκτήτης ενός από τα μεγαλύτερα στούντιο ηχογραφήσεων, με τους θαυμαστές του να υποψιάζονται ήδη ότι ο P. Diddy εμπλέκεται και πάλι στο θάνατό του. Σε ηλικία μόλις 50 ετών, ο Michael Jackson «έφυγε» από τη ζωή στις 25 Ιουνίου 2009, ύστερα από καρδιακή ανακοπή, η οποία αργότερα επιβεβαιώθηκε από τον γιατρό του ότι ήταν προσχεδιασμένη δολοφονία.

Πάντως, πολλοί fans αμέσως «ξέσπασαν» στο διαδίκτυο κατά του ζεύγους Beyoncé – Jay-Z, με σχόλια που δεν σταματούν στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και οι δύο χάνουν followers με «τρομακτικό» τρόπο. Τώρα τα πράγματα αναμένεται να πάρουν άλλη τροπή με τις δίκες του P. Diddy που θα ακολουθήσουν, ο οποίος έχει δηλώσει ότι υπάρχουν πολλά άλλα ονόματα που συμμετείχαν στην εμπορία ανθρώπων και στη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα