Πανικός σε πτήση της Ryanair: Έπιασε φωτιά το αεροπλάνο – Οι επιβάτες εκκένωσαν μέσω τσουλήθρας έκτακτης ανάγκης

Πανικός σε πτήση της Ryanair: Έπιασε φωτιά το αεροπλάνο – Οι επιβάτες εκκένωσαν μέσω τσουλήθρας έκτακτης ανάγκης

Πανικός για 200 επιβαίνοντες σε αεροπλάνο της Ryanair, λόγω φωτιάς που ξέσπασε στο αεροσκάφος, στο αεροδρόμιο Salento, στο Μπρίντιζι της Ιταλίας.

Όπως αναφέρει η Mirror, oι 184 επιβάτες χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης για να εκκενώσουν το αεροπλάνο και να αποφύγουν τον κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πτήση FR8826 της Ryanair που ετοιμαζόταν για απογείωση στο Μπρίντιζι, όταν εμφανίστηκαν φλόγες από τον κινητήρα.

Η φωτιά κατασβέστηκε από πυροσβέστες και οι επιβάτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια μέσω της ειδικής τσουλήθρας, ενώ η πτήση ματαιώθηκε.

Το αεροδρόμιο αναγκάστηκε να κλείσει λόγω του περιστατικού.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανέφερε ότι «λόγω προβλήματος με ένα αεροσκάφος που αναχωρούσε, ήταν απαραίτητο να κλείσει το αεροδρόμιο Salento στο Μπρίντιζι. Το πρόβλημα, το οποίο παρουσιάστηκε όταν το αεροσκάφος ήταν ήδη ευθυγραμμισμένο στην κορυφή για απογείωση, απαιτούσε την εκκένωση των επιβατών με τη χρήση τσουλήθρας έκτακτης ανάγκης».

Συμπλήρωσε ότι «όλες οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με μέγιστη ασφάλεια για τους επιβάτες και το πλήρωμα. Οι επιβάτες βρίσκονται ήδη στο αεροδρόμιο του Μπάρι όπου λαμβάνουν βοήθεια από το προσωπικό. Οι τεχνικοί της εταιρείας κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το αεροδρόμιο να επαναλειτουργήσει».

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα