Κομμάτια που ανυπομονούμε να φορέσουμε όταν έρχεται το φθινόπωρο

Κομμάτια που ανυπομονούμε να φορέσουμε όταν έρχεται το φθινόπωρο

Εν όψει της έναρξης της φθινοπωρινής περιόδου, οι fashion insiders “κρούουν” το στυλιστικό κώδωνα και καλούν κάθε γυναίκα να προσαρμοστεί στις “fall” επιταγές. Τα δροσερά κι αεράτα ρούχα αρχίζουν δειλά-δειλά να κάνουν χώρο στα πιο cozy, άνετα και κομψά κομμάτια, τα οποία δείχνουν να επιστρέφουν κάθε χρόνο στο fashion προσκήνιο.

Όσες νέες τάσεις κι αν φέρει αυτή η σεζόν, θα υπάρχουν πάντα τα φθινοπωρινά basics, τα οποία θα σας βγάζουν κάθε χρόνο ασπροπρόσωπη. Γι’ αυτό κι εμείς, σας τα έχουμε συγκεντρώσει σε αυτό το άρθρο, έτσι ώστε να μη χάσετε καμία στυλιστική ευκαιρία. Ας τα αναλύσουμε όλα μαζί!

1. Οι ζακέτες
Με τον καιρό να δροσίζει όλο και περισσότερο, τα outfits αρχίζουν να “σηκώνουν” τα πιο ζεστά fashion κομμάτια, με τις γυναικείες ζακέτες να έχουν τον πρώτο λόγο. Μιλάμε φυσικά για μία απίστευτα γοητευτική και ευέλικτη ενδυματολογική επιλογή, η οποία μπορεί να λειτουργήσει τέλεια σε κάθε σύνολο, ανεξάρτητα από την περίσταση.

Η ευρεία γκάμα της αγοράς σε διαφορετικά μήκη, σχέδια, υφάσματα και χρώματα, έρχεται να καλύψει κάθε ιδιαίτερο γούστο και προτίμηση, αλλά και να διευρύνει τους στυλιστικούς σας ορίζοντες. Είτε πρόκειται για ένα casual, athleisure ή επίσημο look, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι το ίδιο σαγηνευτικό, αρκεί να προσθέσετε τη ζακέτα που θα το αναδείξει καλύτερα!

2. Τα τζιν
Ακόμα κι αν περνάτε τη μεγαλύτερη στυλιστική σύγχυση, τα τζιν παντελόνια θα αποτελούν πάντα την πιο ασφαλή, αλλά εξίσου stylish επιλογή. Αυτό το απόλυτο go-to κομμάτι μπορεί να μη γνωρίζει από εποχές, καθώς είναι πολλές οι γυναίκες που το αξιοποιούν ακόμα και το καλοκαίρι, αλλά το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανική στιγμή για να το αναδείξετε.

Από τα mom jeans, τα boyfriend, τα slouchy, μέχρι και τα τζιν καμπάνα, αυτό το fashion item βγαίνει σε πολλές διαφορετικές εκδοχές και είναι σε θέση να αγκαλιάσει και να αναδείξει κάθε σιλουέτα. Το μόνο που μένει να κάνετε, είναι να δημιουργήσετε τους πιο εκθαμβωτικούς συνδυασμούς, έτσι ώστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση!

3. Οι καμπαρντίνες
Είναι αλήθεια ότι η καμπαρντίνα είναι ένα από τα κομμάτια που έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, παραμένοντας πάντα επίκαιρη, πρακτική κι άκρως στυλάτη. Μάλιστα, κρίνεται ιδανική για αυτή τη μεταβατική περίοδο, αφού χάρη στο ελαφρύ της ύφασμα προσφέρει τη ζεστασιά που απαιτεί ο απρόβλεπτος καιρός της εποχής, χωρίς να γίνεται ασφυκτική.

Ένα από τα μεγαλύτερα “ατού” της είναι σίγουρα η στυλιστική της ευελιξία, αφού μπορεί να συμπληρώσει πολλά διαφορετικά outfits, από τα πιο casual, μέχρι και τα πιο επίσημα κι επαγγελματικά. Παράλληλα, η χαρακτηριστική της ζώνη τονίζει ιδιαίτερα τη μέση, δίνοντας μία θηλυκή πινελιά κι ένα ακόμα πιο κολακευτικό φινίρισμα στο τελικό σου σύνολο. Τέλος, αν και πλέον οι καμπαρντίνες διατίθενται σε μια πληθώρα χρωμάτων και μοτίβων, το κλασικό μπεζ θα αποτελεί πάντα την πιο ασφαλή και συνάμα μοντέρνα επιλογή που δε θα σας απογοητεύσει!

4. Μπότες και αρβυλάκια
Ανάμεσα σε όλα τα staple κομμάτια του φθινόπωρου, οι μπότες και τα αρβυλάκια διεκδικούν κάθε χρόνο μια θέση στη γυναικεία συλλογή υποδημάτων. Για πρώτη φορά μετά από το καλοκαίρι, οι γυναίκες ανυπομονούν να φορέσουν ξανά αυτά τα δυναμικά και κομψά παπούτσια, τα οποία προσθέτουν ένταση και χαρακτήρα σε κάθε outfit.

Όσον αφορά τις μπότες, υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ τα οποία μπορούν να υπηρετήσουν την αισθητική σας, όπως είναι τα ankle boots, τα knee-high ή και over-the-knee boots. Όλες οι εκδοχές κρατούν το ενδιαφέρον τους ζωντανό και σας καλούν να πειραματιστείτε μαζί τους με νέους και πιο τολμηρούς συνδυασμούς. Από την άλλη, τα αρβυλάκια, με την πιο “σκληρή” και edgy αύρα τους, αποπνέουν έναν ανεπιτήδευτο δυναμισμό, ώστε κάθε σας βήμα να εκπέμπει σιγουριά κι αυτοπεποίθηση!

Ήρθε η ώρα να υποδεχτείτε τη νέα φθινοπωρινή περίοδο με τα αγαπημένα σας κλασικά και κομψά κομμάτια. Αφεθείτε στη μεταμορφωτική δύναμη αυτής της σεζόν και “αγκαλιάστε” την πιο γοητευτική και θηλυκή εκδοχή του εαυτού σας!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα