Μόδα Χειμώνας 2024- 25: Το σουέτ τζάκετ είναι στη μόδα. Πώς να το φορέσετε;

Μόδα Χειμώνας 2024- 25: Το σουέτ τζάκετ είναι στη μόδα. Πώς να το φορέσετε;

Η τάση του σουέτ είναι σαρωτική στη μόδα της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024-25. Το suede, το λεπτό και μαλακό αυτό δέρμα με τη βελούδινη υφή, κάνει αισθητική την παρουσία του σε διάφορες κατηγορίες ένδυσης: από τα ρούχα και τα παπούτσια μέχρι τις τσάντες και άλλα αξεσουάρ. Η καφέ απόχρωση είναι η πιο συνηθισμένη και ειδικά όταν μιλάμε για πανωφόρια, το καφέ σουέτ τζάκετ δείχνει να είναι αυτό που έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των fashionistas. Μία ματιά σε Instagram λογαριασμούς που τροφοδοτούν την κοινότητα των fashion enthusiasts με ιδέες για επίκαιρο στιλ, και σύντομα ανακαλύπτει κανείς looks που έχουν ως πρωταγωνιστή το suede jacket. 

Οι fashionistas που βασίζονται σε μία αβίαστη και cool προσέγγιση στο στιλ του, το έχουν ξεχωρίσει και προτείνουν να το φορέσουμε ως εξής: 

1. Με γκρι πουλόβερ 

Καφέ και γκρι συνδυάζονται απροσδόκητα μοναδικά σ' ένα combo με κυρίαρχη ταυτότητα την casual άνεση. Δημιουργήστε layers μ' ένα γκρι πουλόβερ φορεμένο πάνω από t-shirt και τα δυο μαζί φορεμένα κάτω από ένα suede jacket, ενώ ένα baggy τζιν παντελόνι και retro αθλητικά θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας. 

2.  Με ριγέ πουκάμισο 

H casual συνθήκη που δημιουργεί η παρουσία ενός σουέτ τζάκετ αναβαθμίζεται από την παρουσία ενός κλασικού ριγέ πουκάμισου και ενός ζευγαριού ankle boots με τακούνι. 

3.  Με φούστα

Μία διαφορετική προσέγγιση είναι αυτή που θέλει το σουέτ σακάκι να συνδυάζεται με μία μίντι φούστα και αθλητικά. Η boho αισθητική που αποπνέει το τζάκετ συναντά την ladylike σιλουέτα της φούστας και μαζί έρχονται και δένουν αρμονικά μ' ένα sporty στοιχείο, τα sneakers, σ' ένα look που υποστηρίζει μοναδικά το coolness. 

4.  Με λευκό παντελόνι 

Ένα μπεζ suede bomber jacket κάνει τον τέλειο συνδυασμό μ' ένα λευκό denim παντελόνι και λευκό t-shirt, συνεχίζοντας την αισθητική του "quiet luxury" υπό το πρίσμα, ωστόσο, μία relaxed προσέγγισης. 

5. Το λευκό (λινό) πουκάμισο 

Ένα λευκό πουκάμισο με στοιχεία ρομαντισμού, όπως τα κεντήματα, έρχεται να συμπληρώσει ωραία τα boho vibes που αποπνέει ένα σουέτ σακάκι. 

6. Με μαύρο παντελόνι 

Το καφέ με το μαύρο "δένουν" υπέροχα σαν χρώματα και ένα φαρδύ σουέτ τζάκετ μ' ένα άνετο μαύρο denim παντελόνι προσφέρουν ένα ανεπιτήδευτα κομψό σύνολο. Η προσθήκη ενός ζευγαριού loafers με χρώμα προσθέτει ένα cool twist.

.harpersbazaar.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα