Το λάθος που κάναμε τόσα χρόνια με το τρίψιμο του τυριού – Ο σωστός τρόπος χρήσης του τρίφτη

Το λάθος που κάναμε τόσα χρόνια με το τρίψιμο του τυριού – Ο σωστός τρόπος χρήσης του τρίφτη

Το τρίψιμο του τυριού είναι μια από τις πιο απογοητευτικές εργασίες του μαγειρέματος – με πολλούς σεφ να θυμώνουν από τον πόνο του να κρατούν τον τρίφτη στον αέρα ή να πρέπει να πλύνουν ένα επιπλέον πιάτο.

Όμως η Brenna έδειξε στους followers της μια απλή λύση, σε ένα βίντεο που έχει συγκεντρώσει τώρα περισσότερες από 20 εκατομμύρια προβολές. «Ακόμα τσακίζομαι με τον εαυτό μου που δεν το ξέρω νωρίτερα», έγραψε στα σχόλια.

Η μητέρα δύο γιων απλώς γύρισε τον τρίφτη στο πλάι, αντί να τον κρατήσει όρθιο. Στη συνέχεια άρχισε να τρίβει εύκολα το τυρί, με την κάτω πλευρά του τρίφτη να λειτουργεί ως ρυθμιστικό για να αποτρέψει το χάος.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορούσαν να πιστέψουν το απλό hack, με πολλούς να μην μπορούν να πιστέψουν πόσο εύκολο και είπαν:

«Αυτό θα μπορούσε να είχε σώσει τις αρθρώσεις μου εδώ και πολύ καιρό».
«Μερικές φορές ξεχνάω ότι η ζωή δεν έχει κανόνες».
«Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που νιώθω ότι δοκιμάζεται η νοημοσύνη μου».
«Ποιος με άφησε να γίνω ενήλικος είναι ειλικρινά ντροπιαστικό».

Ωστόσο, άλλοι μπερδεύτηκαν ότι η Μπρένα έτριβε ποτέ το τυρί της κρατώντας τον τρίφτη κάθετα:

«Τι άλλος τρόπος υπάρχει να χρησιμοποιήσεις έναν τρίφτη τυριών…».
«Πώς τα έκανες πριν;»
Οι άνθρωποι έμειναν σαστισμένοι αφού ανακάλυψαν σε τι χρησιμοποιείται η τέταρτη πλευρά του τρίφτη τυριού. Ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε μια φωτογραφία του δικού του τρίφτη τυριών, που δείχνει την πλευρά με τις μικρότερες τρύπες.

Ρώτησε: «Χρησιμοποιεί κανείς ποτέ αυτό το μέρος του τρίφτη; Για ποιο λόγο είναι ακόμη;»

Σε ένα σχόλιο, ο χρήστης πρόσθεσε: «Όλο αυτό που έχει κάνει ποτέ είναι να πονέσει το χέρι μου, αλλά κυριολεκτικά δεν χρησιμοποίησα ποτέ αυτούς τους τρίφτες με μικρές τρύπες. Λίγο πολύ απλά χρησιμοποιήστε την άλλη πλευρά για να φτιάξετε τριμμένο τυρί».

Ένας εξίσου μπερδεμένος Reditter έγραψε: «Έχω αυτό ακριβώς… και επίσης υπέθεσα ότι ήταν για να κάνω το τυρί λίγο μικρότερο μετά το τρίψιμο. “Το μόνο που κάνει, ωστόσο, είναι να σηκώνεις το χέρι σου όταν χάνεις να το κρατάς… μφ… ξύνει μια καλή άρθρωση…”

Ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε: «Είναι πολύ βολικό για το τεμαχισμό των σφουγγαριών καθαρισμού».

Ωστόσο, ορισμένοι έμπειροι σεφ ευτυχώς μοιράστηκαν μια εικόνα για το πώς να χρησιμοποιήσετε την επίφοβη τέταρτη πλευρά. Ένα άτομο έγραψε: «Χρειάστηκαν χρόνια για να το καταλάβω, η παρμεζάνα και το ξύσμα λεμονιού/πορτοκαλιού/λάιμ είναι καλύτερα να τεμαχίζονται σε αυτές τις δύο πλευρές».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα